14.12.2021.

12:58

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Hronika

Belivuk i Miljković opisuju kako su stekli stanove i kola! NEVOLJA I MESAR U PETAK KOD TUŽIOCA!

Miljković i Belivuk će se, kako se navodi, izjašnjavati o krivičnom delu pranje novca. To je bio razlog privođenja njihovih supruga, nakon čega je proširena optužnica protiv ove dvojice.

Belivuk i Miljković će 17. decembra morati da se izjasne po ovim optužbama, koje ih terete da su novac stekli izvršenjem krivičnih dela obuhvaćenih u optužnici.

Prošle nedelje privedene su Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov, supruge i tašte Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Ivana Filipovskog, upravo zbog sumnji u pranje novca.

Informer

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Sve četiri su istog dana puštene, a prilikom privođenja, policija je izvršila pretres Miljkovićeve kuće. Tom prilikom pokušano je odnošenje Miljkovićevog blindiranog BMW-a, ali se od toga odustalo zbog prevelike težine vozila.

Trenutno istraga ispituje na koji način su osumnjičeni stekli u vlasništvo nekoliko objekata, jednog u Pančevu, koji se vodi na ime Đorđevićeve. Druge dve, u Beogradu, upisana su na ime Miljkovićeve žene. Konačno, proverava se i poreklo novca kojim je pribavljen stan na Zvezdari.

Osim nekretnina ispituje se i kako su kupljeni automobili, ali i satovi u vlasništvu pripadnika klana.

BONUS VIDEO