20.12.2021.

13:48

Foto: Informer DN

Hronika

JUTJUBER NA PSIHIJATRIJI! Oglasio se MUP Srbije posle haosa u Novom Sadu

Iz policije je saopšteno da je posle desetočasovnog angažovanja pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, tridesetšestogodišnji Novosađanin, koji je, zaključan, pretio samoubistvom, bezbedno  evakuisan iz stana.

Policiji se, juče, oko devet sati, obratila njegova majka, a odmah po prijavi, na lice mesta izašla je policija, pregovarači MUP i pripadnici Vatrogasne brigade. Oko 19 časova, policija je uspela da, bez ikakvih posledica, iz stana izvede čoveka koji je, zatim, zbrinut na neuropsihijatriji Kliničkog centra Vojvodine – naveli su u policiji.

Informer

Jutjuber Daniel Đukić polugo igra na terasi u Novom Sadu

Za sada nema zvaničnih inforacija o njegovom psihičkom stanju, ali nezvanično saznajemo da se u poslednje vreme čudno ponašao. Jedan od njegovih prijatelja, uz uslov da ostane anoniman, kaže da se sa Danijelom duže nije video, niti čuo, ali da je na Instragramu postavljao baš čudne storije, što ranije nije bilo karakteristično za njega.

Informer

Ulica Cara Dušana u Novom Sadu

U Ulici cara Dušana u nedelju je dolazilo dosta tinejdžera koji su želeli da „ uživo“ prate ludorije svog idola. Oni uglavnom nisu ništa govorili već su bez reči gledali u terasu gde se povremeno pojavljivao Đukić,  ali i svoje mobilne telefone, sa snimcima koje je postavljao.

Sasvim je zanimljivo da je objavio da je u nedelju od početka drame, dobio hiljadu novih pratilaca na Instargramu i drugim društvenim mrežama.