21.12.2021.

14:22

Foto: printscreen/Informer

Hronika

ZORAN SE NE ODVAJA OD MENE, ČAK I TRČIMO ZAJEDNO! Ovako je Jelena Marjanović pričala o mužu pre ubistva!

Jelena Marjanović gostovala je u emisiji na Grand televiziji 10. septembra 2015. godine, sedam meseci pre nego što je brutalno ubijena, gde je između ostalog govorila o svom odnosu sa suprugom Zoranom, njihovom braku i načinu na koji "funkcionišu".

Informer

Zoran Marjanović u Palati pravde

U emisiji koja je trajala dvadesetak minuta nesrećna pevačica je na početku pričala o svojim pevačkim angažmanima, a onda se na pitanje voditeljke da li je ikada doživela ljubav na prvi pogled dotakla i svog supruga Zorana.

Ljubav na prvi pogled

- Ta moja ljubav na prvi pogled traje već 13 godina. Reč je o mom suprugu Zoranu. Upoznala sam ga kad sam imala 12, a on je već tada bio frajer sa svojih 18 godina. Tu su već bile ženske, izlasci u grad, automobili, svašta nešto, a ja klinka koja sedi na ljuljašci - ispričala je Jelena i dodala da se nakon prvog susreta sa Zoranom nisu videli narednih nekoliko godina.

Informer

Jelena Marjanović

- Kada sam imala 16 godina ponovo smo se sreli, a sa mojih 17 stupili u vezu. Nakon toga smo se zabavljali dugi niz godina i na kraju odlučili da to krunišemo brakom. Na sve to, kao šlag na tortu, dobili smo jednu divnu devojčicu - rekla je ubijena pevačica.

Voditeljka ju je tada upitala da prokomentariše odnos koji ima sa Zoranom, a Jelena je kao iz "topa" odgovorila:

Mi smo kao nokat i meso

- Neki bi rekli da govorim kako je sve divno i krasno zbog kamera i gostovanja, ali zaista pomažemo jedno drugom. Držimo se, što kaže narod kao nokat i meso. Zajedno idemo na gostovanja i nastupe. Kada treba da se smrša tu je redovno. Idemo, trčimo, kuvamo čajeve, svuda smo zajedno - rekla je Jelena Marjanović i ispričala koji je to njen "recept za uspešan brak".

- Današnji brakovi kratko traju. Ja sam živela u porodici u kojoj su moji roditelji bili skladan bračni par koji su se podržavali i voleli. To je ta iskrena ljubav koje danas nažalost sve manje ima. Mi smo poslednja generacija koja stvarno gleda tu istinsku vrednost. Po meni možemo mi i da zaradimo pare kao supružnici, ali sve se to potroši. Ali ta ljubav, to je srž života - objasnila je ona, a onda govorila i o razumevanju koje ima sa suprugom Zoranom Marjanovićem:

- Posle dugo godina sam se vratila na javnu scenu upravo na Zoranovu inicijativu. Kad sam izgubila oca, muž je bio tu kad  i podržavao me. Povukla sam se iz javnosti, nisam imala energije, ali smo nastavili da radimo iza scene. A onda mi je on rekao: "Daj, daj, što da propadne od boga je dar, talenat, ajde moraš. Pusti dete, kako druge majke sve postignu" - ispričala je ubijena pevačica u emisiji.