24.12.2021.

14:23

Foto:

Hronika

DEVOJKU TEŠKO POVREĐENU NA PEŠAČKOM PRELAZU OČEKUJE DUG OPORAVAK! Ovo su najnovije informacije o njoj (FOTO)

N. M. se nalazi u bolnici u Beogradu i trebalo bi da joj operišu potkolenicu. inače, od stravičnog udara devojka ima prelom obe noge, prelom karlice i multipovrede na glavi i očekuju je brojne intervencije - kaže prijatelj porodice nesrećne devojke za Kurir i dodaje da je N. M. u veštačkoj komi.

Kako prijatelj dodaje, teško povređena devojka je jedinica.

- Strašno je to, ona je jedinica svojih roditelja. Divno dete, koje se sad bori za život - kaže prijatelj porodice nastradale devojke.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. decembra oko sedam sati ujutru u Ulici kralja Milutina u Šapcu. Vidi se kako nastradala devojka najpre čeka da se na semaforu kraj zebre upali zeleno svetlo za pešake. Kada se to dogodilo i kada je jedan automobil stao, ona je počela da prelazi ulicu.

U momentu kada je došla do pola ulic e, iz suprotnog smera je kao grom iz vedra neba velikom brzinom naišao drugi automobil. On je prvo udario u auto koj je bio u traci pored i nameravao da skrene levo, zatim je pokosio devojku i bacio je na automobil koji je stao da ona pređe ulicu.

"Golf 4" se navodno zaustavio tek nekoliko metara dalje, a udario je i auto koji je solazio iz iz suprotnog smera.