24.12.2021.

20:24

Foto: Tanjug/Danijel Milutinović

Hronika

RODILA MU SINA DOK JE BIO U PRITVORU Ovo je supruga Darka Šarića: Zaljubljena u njega od 16. godine, a evo šta je pokušala da mu doturi u ćeliju

Tamo ga je, kako saznajemo, sačekala supruga Lana sa kojom ima dva sina.

Mlađi sin ima dve godine i rođeno je za vreme Šarićevog boravka u pritvoru.

Lana se porodila u maju 2020. godine, a nekoliko meseci pre toga pojavila se sa trudničkim stomakom na suđenju svom suprugu.

Kako su pisali mediji, Darko je inače posle pet godina od hapšenja 2014. dobio dozvolu za intimne susrete sasuprugom, a oboje su imali jaku želju da dobiju još jedno dete.

Informer

Lana Popović na jednom od suđenja Darku Šariću

Ona je redovno bila na suđenjima, a pričalo se i da je  među stvarima koje mu je slala u ćeliju bila i knjiga u kojoj je napisala "Darko, izdrži, voli te Lana". Međutim,  čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića jer su sumnjali da bi u njoj mogla da se krije neka šifrovana poruka.

Tokom Šarićevog bekstva i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. policiji napravila pravu pometnju kada je za Šarićev 43. rođendan na "Fejsbuku" objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Lana je prijateljima priznala da Šarića voli od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sinove i posao vaspitačice.

Navodno, ona je bila jedan od uslova Šarićeve predaje, jer je tražio da prvo sleti u Crnu Goru kako bi se sastao sa njom, a zatim otputovao u Beograd.