28.12.2021.

22:20

Foto: printscreen instagram

Hronika

POGINULI MLADI SPORTISTI Valjevo zanemelo nakon tragične nesreće

Za volanom "pežoa" koji je prešao u suprotnu traku i podleteo pod kamion bio je N. A. Sa njim u kolima bila je njegova devojka I. M. i drug P.O. Svo troje su od siline sudara ostali mrtvi na licu mesta, a u kolima je bio i pas, koji nije preživeo.

Kako prenosi "Blic", vozač “pežoa”bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu.  Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a trenutno je nastupao za KK “Osečina”, klub iz svog rodnog mesta.

Informer

Nastradali momak i devojka

- Izuzetan mladić o kome svi koji su ga poznavali i u Osečini i u Valjevu imaju samo reči hvale. Sportista, zdrav, uvek nasmejan i prema svima izuzetno blagonaklon. Vožnju je položio kada je postao punoletan i često je bio za volanom, jer je putovao na relaciji Novi Sad-Valjevo, u kome ima stan, pa onda u roditeljski dom u Osečini. Nikada ni jedan problem u vožnji ili prekršaj, šta više, bio je odličan, siguran i vešt vozač, tako da je teško i poverovati da je nastradao na delu puta koji mu je bio tako poznat i kojim je često išao – pričaju njegovi potreseni prijatelji iz Valjeva i Osečine.Njegova devojka I.M, s kojom je bio u vezi od srednjoškolskih dana, takođe je bila studentkinja u Novom Sadu.