08.01.2022.

14:21

Foto: Informer

Hronika

LJUBIO JOJ RUKU, PA JOJ PRESUDIO PUŠKOM! Motiv ubistva još uvek nepoznat

- Bili su veseli, obeležavali su Badnje veče kako i dolikuje. Sve po tradiciji. Tu je bila česnica, pečeno prase, vruća rakija. Dragan je ljubio ruku Tatjani, oboje su bili nasmejani. To se sve vidi na snimku koji su napravili na Badnje veče. Jedino ako zbog te vruće rakije nisu nešto rekli jedno drugom, pa se posvađali. To samo oni znaju – kaže jedan Kušiljevac.


Slaviša Ružić, sa kojim je Dragan zajedno išao u lov i često se družio od kada se pre 10 godina sa sada pokojnom suprugom Zoricom vratio sa privremenog rada iz Austrije, kaže da je Dragan bio veoma društven, pravi domaćin, da se skućio, imao sve, pa još ne može da veruje da je počinio takvo zlodelo.

Informer

Dragan Todorović

- Njih dvoje su bili kod mene pred Novu godinu. Lepo su se slagali. Ništa nije ukazivalo na neku ljubomoru, nije bilo ni trunke neslaganja među njima. Stvarno ne mogu da shvatim da je on to mogao da učini. Znam da Dragan nije pio poslednjih 20 godina. Pio je samo mineralnu vodu. Čak ni sok nije konzumirao. Mnogo mi je žao i njega što će ceo svoj život da provede u zatvoru, a i Tatjane koje više nema. Dragan se mnogo mučio. Bavio se molerajem, a onda je sa Zoricom otišao u Austriju. Poštenim radom je zaradio dosta novca, kompletno je sredio kuću, dvorište...Imao je sve – kaže Slaviša Ružić iz Kušiljeva.


Draganove komšije kažu da je njegova prva supruga Zorica preminula 2019. Godine, a da je Tatjana došla godinu dana kasnije. Sredinom prošle godine ga je napustila i otišla u Beograd, gde se zaposlila. Napustila je posao i krajem prošle godine vratila se Draganu...