Autor: Informer.rs

08.01.2022.

14:46

Foto: prinscreen tv pink

Hronika

OPLJAČKAN DOKTOR IZ KOVID BOLNICE! Sve su mi odneli, mogu samo da se obesim!

- To se desilo za praznik 11. novembra, bio sam na dežurstvu i supruga me zove i kaže možeš li odmah da dođeš kući... Pozovem kolegu da me zameni, odem i imam šta da vidim... Neko je sebi dao za pravo da uzme ogroman čekić i razbije metalni ormar... kolika je to sila bila... - ispričao je dr Miloš jutros u jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić.

Informer

Obijen metalni orman, dr Miloš Stevanović

On kaže da se oseća nebezbedno, jer svaki put kad ode na posao i na dežurstva od 24 sata misli šta bi moglo da se desi posebno što ima troje dece, od kojih je najmlađa ćerkica od tri godine.

Kriminalna radnja desila se samo nakon što je supruga sa detetom izašla iz kuće koja je obezbeđena alarmom i kamerama koje ne rade, jer radnici firme za obezbeđenje kojoj plaća nisu došli da ih poprave, već su došli 15 minuta posle pljačke samo da bi konstatovali da se dogodila iako je, kako je rekao, to mogao i sam da vidi.

- Šta bi bilo da su one bile kod kuće... - rekao je, dodavši da ne sme ni da pomisli na to.

Informer

Dr Miloš Stevanović

Ovo nije prva pljačka lekara u Požarevcu, one po pravilu, kako je primetio, dešavaju se kada su lekari na dežurstvu, što znači da neko tačno zna kad ko radi a kad je kod kuće.

- Svi u gradu znaju da sam lovac i ribolovac već 30 godina i da imam oružje u kući koje je uredno registrovano, poput lovačkih karabina s optičkim nišanima koji mogu i čoveka da ubiju sa 200-300 metara - rekao je Stevanović, koji smatra da je nekome prva meta bilo njegovo oružje a da su im ti evri došli kao `bingo` jer su stajali na istom mestu sa puškama, zaključani u sefu.