14.01.2022.

11:04

Foto: printscreen

Hronika

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS NA PUTU KOD VRANJA! Golfom uleteo u stado i pregazio 17 ovaca i dva psa, čobanin teško povređen!

Više ovaca je usmrćeno u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak predveče dogodila u selu Pavlovac, regionalnom putu Vranje – Bujanovac.

Prema navodima Policijske uprave Vranje, saobraćajna nesreća se dogodila oko 17 časova na državnom putu drugog A reda u selu Pavlovac.

Vozeći iz pravca Neradovca prema Davidovcu "golf" bujanovačkih registarskih oznaka udario je u stado ovaca koje se kretalo kolovozom.

Tom prilikom, usmrćeno je više ovaca, kažu iz policije, ne precizirajući koliki je tačno taj broj. Prema navodima očevidaca, usmrćeno je 17 ovaca idva psa.

Pretpostavlja se da se jedna od ovaca, od siline udara, odbila i udarila u čobana starog 57 godina, koji je zadobio teške telesne povrede.

Njemu je medicinska pomoć pružena u Zdravstvenom centru (ZC) Vranje, nakon čega je, zbog težine povreda, transportovan u Klinički centar u Nišu.

Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uviđaj na licu mesta su obavili pripadnici saobraćajne policije, a tužilaštvo će, na osnovu dalje istrage, odlučivati o narednim koracima.

Oba aktera ove nesreće su podvrgnuti alko-testu i bili negativni, tako da alkohol nije uzrok ovog incidenta.