18.01.2022.

11:49

Foto: Informer DN

Hronika

MANIJAK IZ BEOGRADA OSUĐEN U VIŠEM SUDU U SOMBORU! Pedofil trovač dobio 2,5 godina!

Branislav Paunović (45) iz Beograda osuđen je u Višem sudu u Somboru na dve i po godine zatvora jer je u avgustu 2021. seksualno zlostavljao 13-godišnju devojčicu D. Đ. u Odžacima! Paunović je ranije bio član Veća beogradske opštine Zvezdara, a hapšen je i u oktobru 2017. jer je preko svoje firme "Ketering end bejk" špagetama otrovao više od 150 đaka u pet osnovnih škola!

Odmah posle tog incidenta Paunović je najuren iz opštine, firma "Ketering end bejk", koja je distribuirala hranu osnovcima, zatvorena je, ali se Branislav kasnije izvukao za trovanje.

Perfidno joj prišao

Inače, Paunovićevo ime se posle skandala sa trovanjem đaka godinama nije pominjalo u medijima, pa javnost nije ni znala da je on hapšen i u avgustu 2021. godine, i to zbog pedofilije. Ispostavilo se da je Paunović van očiju javnosti biznis sa keteringom iz Beograda preselio u Odžake i tamo je sreo 13-godišnju devojčicu, koju je zaveo i u više navrata seksualno zlostavljao!

Majka devojčice, M. Ž., ispričala nam je kako je Paunović upoznao njenu ćerku i napravio joj pakao od života.

Informer

Majka zlostavljane devojčice

- Prošlog leta u Odžacima je na ulici prišao mojoj ćerki dok je ona šetala psa. Vrlo perfidno se upoznao sa njom i započeo razgovor. Kazao joj je da ima istog psa kao i ona i tako su se zapričali. Moja ćerka nije ni slutila da ima posla sa pedofilom, pa kad ju je Paunović pitao da se povežu preko Instagrama kako bi navodno razmenjivali iskustva oko pasa, ona je pristala i tako je počeo pakao - priča potresena majka i dodaje:

- Moja ćerka je danima razmenjivala poruke sa Paunovićem, a onda su počeli da se viđaju. Jednom prilikom odvezao ju je van Odžaka, pa ju je mazio po telu i onanisao. Pokušavao je i da je poljubi, ali ona se uplašila i izmakla, a manijak ju je ubeđivao da su njih dvoje prijatelji i da je to potpuno normalno. Kada mi se ćerka poverila i ispričala mi da se viđala sa starijim muškarcem, odmah sam sve prijavila policiji i kontaktirala sa organizacijom "Stoppedofiliji SP".

Žalio se, ali džabe

Majka zlostavljane devojčice kazala je i da su joj aktivisti organizacije "Stoppedofiliji SP" dali instrukcije kako da utvrdi identitet pedofila, čime je olakšana cela istraga.
- Preuzela sam komunikaciju sa njim preko Vajbera sa ćerkinog broja. Tražila sam mu da se slika sa prstima na usni, kao dokaz da iza monstruoznih pedofilskih prepiski i poziva na seks zaista stoji on. Policija je ubrzo uhapsila Paunovića i on je pre nekoliko dana osuđen u Višem sudu u Somboru na dve i po godine zatvora za nedozvoljene polne radnje. Drago mi je da je monstrum osuđen, ali mislim da je zaslužio veću kaznu. On je uticajan čovek, a pošto je uspeo da se izvuče za trovanje dece u Beogradu pre četiri i po godine, iskreno, nisam verovala da će se sve ovako završiti - napominje M. Ž.

Prema nezvaničnim saznanjima, Paunović se žalio na presudu suda u Somboru, ali je žalba okarakterisana kao neosnovana i odbijena je.

Izvukao se za trovanje dece zbog zastarelosti!

Branislav Paunović uhapšen je 2. oktobra 2017, nakon što se 150 đaka iz Beograda otrovalo špagetama, koje je osnovnim školama distribuirala njegova firma "Ketering end bejk". Tri nedelje posle hapšenja Paunović je dao ostavku na mesto člana Veća opštine Zvezdara, a 26. oktobra 2017. dobio je krivičnu prijavu za proizvodnju i stavljanje u promet škodljivih namirnica, za šta mu je pretilo do pet godina zatvora. Međutim, prvostepenom presudom Paunović je bio oslobođen od optužbe, ali Prvo osnovno tužilaštvo je blagovremeno uložilo žalbu. Međutim, u međuvremenu je nastupila apsolutna zastarelost krivičnog gonjenja, pa sud nije ni razmatrao tu žalbu tužilaštva.