18.01.2022.

22:11

Foto: MUP Srbije

Hronika

LJUDI I NE SLUTE KAD OTVORE VRATA... Nećete verovati čime se bavi jedan od Veljinih vojnika nakon izlaska iz pritvora

Ono što je mnoge začudilo je informacija da se Golubović nakon izlaska iz pritvora, zaposlio kao kao kurir u firmi za dostavu hrane, pa, kako prenose Novosti, mnogi i ne slute ko je momak koji im donosi pljeskavice i zvoni na vrata.


Inače, Golubović, rodom iz Berana, priznao je tokom istrage da je sarađivao sa Stolićim i detaljno objasnio šemu "rada".

- Pošto je priznao delo i ispričao detalje, omogućeno mu je da se brani sa slobode - navodi sagovornik blizak istrazi. 

Golubović je nakon hapšenja u tužilaštvu, kako se tvrdi, ispričao da je Stolića upoznao dok se nalazio u pritvoru, aprila 2019. godine, kada ga je ovaj, između ostalog saslušavao i povodom nestanka Gorana Mihajlovića. Kad se našao na slobodi, Golubović se, navodi se, u februaru 2020. sa Stolićem sastao u jednom kafiću, kada su i razmenili telefonske brojeve. Golubović je od inspektora tražio da mu proverava da li postoji istraga ili poternica protiv određenih ljudi, najviše onih koji se vode kao pripadnici "kavačkog klana" .

Na kraju optužnog predloga, tužilac traži od suda da nakon održanog pretresa, osudi Stolića na najmanje tri godine zatvora, a Golubovića na dve godine manje.