20.01.2022.

14:19

Foto: Društvene mreže

Hronika

PRONAĐEN MUŠKARAC KOJI JE OBESIO PSA! Zahvaljujući efikasnoj akciji policije, ODGOVARAĆE ZA SVOJE ZLODELO!

Sumnja se da je prethodne noći, zatekao psa u svom dvorištu uhvatio ga i odneo do jednog fudbalskog terena, a onda obesio o drvo, usled čega je pas uginuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Jezivo ubistvo kućnog ljubimca zgranulo je i šokiralo meštane Rume. U Udruženju za zaštitu životinja "Jupiter" iz Rume objasnili su nam da je vlasnik nesrećnog psa video da mu nema kućnog ljubimca u dvorištu i krenuo je da ga traži.

- Kad je u blizini kuće, kod fudbalskog terena, ugledao obešenog psa, šokirao se. To je bio porodični pas, umiljat, deca su doživela fras kad su saznala šta se desilo njihovom ljubimcu. 

U objavi na Fejsbuk stranici "Jupitera", gde je i postavljena jeziva fotografija obešenog psa, piše:
- Ovom psu je presudio neko od naših sugrađana. Neko s kim delimo isti vazduh. Neko s kim se družimo ili živimo. Neko kome se javljamo u prolazu. Ovo je uradio nečiji sin, brat, drug ili komšija i zahtevamo da se ovaj psihopata pronađe. Ovo neće proći onako, usput. Vlasniku psa poručujemo da nam je mnogo žao. Zapamtite da je to danas bio pas, a sutra će to biti nečije dete.

Efikasnom akcijom policije, pronađen je monstrum koji je na izuzetno svirep način "presudio" nemoćnom stvorenju i za svoje nedelo moraće da odgovara.