22.01.2022.

17:13

Foto:

Hronika

OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO PSA PRODUŽEN PRITVOR Ruma i dalje u šoku nakon jezivog prizora na lokalnom terenu /UZNEMIRUJUĆI FOTO/

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su D. R. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Prema informacijama Smiljane Kolundžić, koja je predsednik i zakonski zastupnik udruženja iz Rume, osumnjičeni je dobio još trideset dana pritvora.

Informer

Potresan prizor u Rumi

- Prema mojim informacijama,  D. R. iz Rume je osumnjičen da je na noć Bogojavljenja ukrao psa, zadavio i obesio o drvo na terenima FK Sloven. 18. januara u 21 čas uveče, dete koje je prolazilo tuda je primetilo psa, ali ga je slikalo iz daljine, nije smelo da priđe - izjavila je naša sagovornica.

Kako Smiljana tvrdi, to nije počinjeno u afektu, već je, prema njenim rečima, "isplanirano, sadističko ubistvo psa koji mu ništa nije učinio". Ona tvrdi i da mu je vlasnik psa, M.V. je često pomagao, kupovao mu cigarete i slično.

- Čovek je prema rečima komšija preke naravi i ovo mu navodno nije prvi put da im pravi probleme. Sve više ljudi se javlja koji su imali problem sa njim. Smatram da njegovo mesto nije na slobodi  - rekla je Smiljana.