22.01.2022.

13:58

Foto: printscreen

Hronika

KARIĆEV UNUK NA SLOBODI! Policijsko zadržavanje zamenjeno novom merom, Advokat Perović OBJASNIO ŠTA SE DOGODILO (VIDEO)

Kako Informer saznaje, mera policijskog zadržavanja Kariću junioru zamenjena je zabranom komunikacije sa oštećenim, što je u razgovoru sa našim novinarom i potvrdio advokat Nebojša Perović.

On je otkrio da je njegovom klijentu Novaku R. izuzetno žao zbog incidenta koji se dogodio i u kojem je povredio Serđa K, te da će se po ukidanju policijskog zadržavanja postupak voditi redovnim putem.

- To je jedan trenutna situacija koja nije retka pojava da zbog bahatog parkiranja  dođe do određenog sukoba. Ipak ja se nadam da će sve biti u najboljem redu-rekao je advokat Petrović istućući da je njegov branjenik vredan i zaposlen mladić.

- Moj branjenik je vredan i radan mladić od 19 godina koji rano ustaje u četiri ujutru i radi do popodneva i dalje, ovo vam kažem da ne bi došlo do neki pogrešnih zaključaka u javnosti- konstatovao je advokat Petrović.

Podsetimo, Serđo K. i Novak R. od ranije su u svađi. Navodno je napadnuti muškarac često parkirao svoj automobil ispred placa i kuće koje su u vlasništvu osumnjičenog. Posle kraće svađe Novak R. je oštrim predmetom posekao Serđa po rukama i nogama. Po dolasku policije povređenom je ukazana prva pomoć a napadač je priveden.