29.01.2022.

11:16

Foto: RTK

Hronika

VOZAČ ŠLEPERA ZASPAO I IZAZVAO STRAVIČNU NESREĆU! Poznato stanje povređenih, imena poginulih

Povredjeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Opštu bolnici i prema informacijama kojima raspolažemo, oni nisu životno ugroženi. 

U ovoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva vozila, kamion-šleper ,, Vino Župe,, i putničko vozilo marke ,,Suzuki,, u kome su se nalazili svi povredjeni i poginuli putnici. Oba vozila imaju aleksandrovačku registraciju.

Informer

 

Prema prvim nalazima istrage, uzrok nsaobraćajnog udesa je nepropisan prelazak kamiona u traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. Na licu mesta utvrdjeno je da se terentno vozilo kretalo iz pravca Kruševca, a putnički automobil, iz pravca Aleksandrovca. Poginuli G.M. bio je vozač, a Z.V. je u momentu nezgode sedeo na mestu iza vozača putničkog vozila.

Kod vozača teretnog vozila, starog 66 godina iz aleksandrovačkog naselja Kožetin, je alko-testiranjem nakon nezgode utvrđena nedozvoljena količina alkohola u organizmu, od 0,89 promila. 

Informer

 

Na licu mesta uviđaj su obavili pripadnici Saobraćajne policije Kruševac i nadležni tužilac. Na licu mesta su bili i vatrogasci-spasioci, iz kruševačke jedinice. Saobraćaj na ovoj deonici puta se posle uvidjaja odvija nesmetano.

Povredjeni u saobraćajnom udesu otpušteni na kućno lečenje
 

Trojica muškaraca , koji su jutros na putu Kruševac- Aleksaandrovac povredjeni i vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Opštu bolnici su, nakon dijagnostike sa lakšim telesnim povredama i ukazane pomoći, otupušteni na kućno lečenje, potvrdjeno nam je u Opštoj bolnici Kruševac.