30.01.2022.

16:31

Foto:

Hronika

SRPKINJE HARALE PO FRANCUSKOJ! Ojadile ćerku gradonačelnika Nice za 100.000 evra

Kako navode, jedna od uhapšenih Srpkinja nema krivični dosije, dok je druga poznata policiji, dvema ženama je određen pritvor, a suđenje im je zakazano za 21. februar. .

Francuska policija uhapsila je dve državljanke Srbije zbog sumnje da su opljačkale ćerku gradonačelnika Nice, Kristijana Estrozija, i iz njenog stana u tom gradu odnele nakit i torbe u vrednosti od 100.000 evra!

- Jedna od ćerki Kristijana Estrozija, koja živi u Nici, opljačkana je 18. januara 2022, a osumnjičene žene su uhapšena dan nakon incidenta i od tada su iza rešetaka - navodi portal i dodaje da su osumnjičene identifikovane i pronađene zahvaljujući snimcima sa nadzornih kamera u gradu.

- Agenti Nacionalne policijske agencije brzo su identifikovali dve mlade žene koje su tog jutra doputovale u Nicu vozom. Zatim su uzele taksi do stanice Huan-les-Pins i ušle u hotel. Pretresene su i prostorije u kojoj su osumnjičene boravile. Policija je pronašla predmete ukradene prilikom provale, ali i predmete koji potiču iz drugih krađa - navodi izvor francuskih medija.