03.02.2022.

15:38

Foto: Printscreen TV Pink

Hronika

DEVOJKA IZ AUTOMOBILA SMRTI NEGIRALA KRIVIČNO DELO! Posle sletanja u Moravu i pogibije drugarica, tužilaštvo predlaže pritvor

Kako Informer saznaje Anđela S. nije priznala izvršenje krivičnog dela i iznela je svoju odbranu. 

Tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak pritvor do mesec dana. Čeka se odluka.

Tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem, jer je vozila kola sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kada nije smela da vozi i to pod uticajem alkohola, neprilagođenom brzinom osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama.

Imajući u vidu da su dve devojke poginule, dok je jedna lakše povređena , osumnjičenoj AnđeliS. za ovo krivično delo preti kazna zatvora od 2 do 12 godina.

Odluku o ovom predlogu treba da donese sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 sata u subotu ujutru, kada je "golf" kojim je upravljala Anđela S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod mesta Džep u blizini Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko je bilo u vozilu.

Telo jedne od nastradalih devojaka K.P. pronađeno je u utorak izvučeno iz korita reke. Obdukciju tela obavili su veštaci Zavoda za sudsku medicinu i očekuje se njihov nalaz.

Anđela S. je vozila sa probnom vozačkom što znači da nije smela da bude za volanom u trenutku kada se desila nesreća, jer sme da vozi do 23 časa.