07.02.2022.

12:47

Foto: Pixabay

Hronika

DEVOJČICI IZ ŠAPCA FLAŠOM RAZBIJENA GLAVA! Raspisana poternica za napadačem

Devojka je na društvenoj mreži Instagram objavila da ju je muškarac napao sa leđa i udarao je staklenom flašom u glavu, posle čega je otišla na pregled u Opštu bolnicu Šabac.

- Na prijemu uznemirena, svesna, orjentisana, komunikativna, tahikardična. Izgubila svest na kratko. Žali se na mučninu i na bol u vratu. Oguljotine na šakama, ramenima - navodi se u lekarskom izveštaju koji je devojka objavila na Instagramu.

Odmah posle incidenta, policija je izašla na teren da obavi uviđaj, a iz PU Šabac navode da je čitav slučaj slučaj prijavila majka maloletnice u nedelju.

- Obavljen je razgovor sa svedocima po izlasku na teren. Potom je razgovarano i sa maloletnom devojkom u prisustvu njenog oca. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje je procenilo da se radi o krivičnom delu laka telesna povreda - navode iz šabačke policije.

Kako dodaju, osumnjičeni je Č. S. (30), kojeg je policija u više navrata tražila na prijavljenoj adresi, ali ga nije pronašla.

- Zbog toga je za tridsesetogodišnjakom raspisana poternica i za njim se intenzivno traga - navode za Telegraf iz šabačke policije.