22.02.2022.

12:19

Foto: printscreen

Hronika

KOMŠIJA OTKRIO UZROK UBISTVA SEKIROM U RUŠNJU! Stalno ga je provocirao zbog gubitka kuće, ZLO JE MORALO DA SE DESI

Kao što je Informer već pisao dugogodišnja svađa oko nerešenih materijalnih odnosa, završena je krvavim obračunom u kome je stradao bivši vlasnik kuće. Naime pre pret godina zbog velikih dugova Živko Đ. je izgubio kuću, koju je u licitaciji  "na doboš" potom kupio Živojin N. 

Kada je ostao "na ulici" bez igde ičega Živojin je našao smeštaj nedaleko od svoje kuće kod komšije Milutina Gašića. Upravo on je za Informer otkrio uzrok ove tragedije i brutalnog zločina.   

-  Pokojni Živko ceo dan nije bio kod kuće. Tražili smo ga na sve strane. Živojin je stalno dolazio da ga izaziva što je izgubio kuću, a ja sam mu govorio da ga ne dira. Sramota je napraviće nešto - ispričao je Gašić napominjući da je ubijeni Živko nakon gubitka kuće stanovao kod njega.

Podsetimo, stanovnike prigradskog naselja Rušanj jutros su probudile policijske sirene i kola ekpe Hitne pomoći koji su u kraj stigli posle prijave ubistva.

Sadašnji vlasnik kuće Živojin N. posle još jedne svađe u nizu, sekirom je ubio bivšeg vlasnika Živka Đ., koji nije mogao da se pomiri sa tako velikim materijalnim gubitkom. Oduzetu kuću na kraju je životom platio.