23.02.2022.

15:29

Foto: printscreen

Hronika

POLICAJCI PRED TUŽIOCEM PREĆUTALI RAZLOG TUČE SA NAČELNIKOM! On je napao nas, mi smo se samo branili

Tada je u obračunu pesnicama deblji kraj izvukao M.V. načelnik jednog od sektora u Interpolu,a kako smo saznali i njihov bivši kolega. Nedugo potom dva ratoborna policajca su uhapšena dok je pretučeni načelnik zbog težih povreda zaražio lekarsku pomoć.

Dan kasnije policajci M.R. i D.S. su izvedeni na saslušanje u Tužilaštvo i tom prilikom oni su u potpunosti negirali optužbu ističući da je "nastradali" načelnik u stvari njih udarao i da su se oni samo branili. Takođe, oni pred tužiocem nisu hteli da otkriju razlog skandalozne tuče u javnosti koja je zabležena i snimcima nadzornih kamera.

Podsetimo da je po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije doneto je rešenje o zadržavanju osumnjičenih M.R. i D.S. u trajanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo Nasilničko ponašanje. 

Tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema oba osumnjičena odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.