24.02.2022.

11:18

Foto:

Hronika

SOBARICA OSLOBOĐENA SUMNJE ZA UBISTVO! Zločin u vili DND potresao javnost, ali protiv Milice DOKAZI NISU PRONAĐENI!

- Više javno tužilaštvo obustavilo je istragu protiv M.D. koja se sumnjičila da je zajedno sa N.N. licem u saizvršilaštvu izvršila ubistvo D.D. i takođe sa N.N. licem pokušala izvršenje krivičnog dela ubistvo u pokušaju na štetu D.J. 

Doneta je naredba o obustavi istrage zbog nedostatka dokaza za njeno optuženje. Biće nastavljen rad na tom predmetu prema N.N. licu – saopštio je Borisav Radonjić, portparol ove pravosudne institucije.  

Informer

 

Dejana Dejančić, vlasnik hotela „DND“  je  stradao kako se tada se sumnjalo, recepcioner Dejan Jovanović  upao u sobu u kojoj je Dejančić bio sa Milicom i upucao ga.  Nakon toga, kako se tada smatralo, ispalio je hitac  sebi u glavu.

ZLOČIN KOJI JE UZDRMAO SRBIJU KRIJE UŽASAN MOTIV! Za misteriozno ubistvo u hotelu osumnjičen bio recepcioner, pa sobarica, a sada supruga likvidiranog Dejana otkriva detalje!

Sobarica, koja je uspela da pobegne, pozvala je policiju koja je zatražila pomoć Žandarmerije, jer se nije odmah znalo da li je Jovanović mrtav.  Policijske snage, koje su nakon upotrebe šok bombi upale u vilu,  zatekle su Jovanovića jedva živog i on je prebačen u bolnicu u kojoj je preminuo dva meseca kasnije.

Informer

 

Smatran je  ubicom sve do 26. decembra 2016. godine  kada je usledio preokret, Miličino hapšenje koju je optužio biološki trag pronadjen na pištolju.  Međutim, nakon petogodišnje istrage nisu pronađeni dokazi za njenu krivicu.