28.02.2022.

08:41

Foto: Facebook

Hronika

JOŠ JEDAN TRAGIČAN VIKEND... Ksenija nestala, načelnik se ubio, žena skočila u smrt

Kako je za Kurir navela Ksenijina sestra, ona je te večeri bila sa momkom na Petrovaradinu.

- On je ispričao da su se posvađali i da je ona pobegla od njega. Krenuo je za njom, ali ju je na mostu izgubio. To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak ne želi da komunicira sa nama - rekla je Ksenijina sestra.

- Ksenija se već šest meseci zabavlja sa momkom iz Engleske, on je došao pre nekoliko dana u Srbiju da se vide što je i ranije radio. Ona je sa njim bila smeštena u nekom hotelu ili stanu, nije bila u stanu u kom živi sa cimerkama. Svi smo pokušavali da je dobijemo preko telefona i društvenih mreža ali se ona ne javlja - rekla je sestra za Kurir i dodala da je Ksenijin nestanak 26. februara prijavio momak, a da je policija obavestila porodicu šta se dogodilo.

Kako sestra dodaje, Ksenija je u Novom Sadu bila zaposlena.

- Posle fakulteta je našla posao i preselila se u Novi Sad. Ona je dodala i da je čula da je očevidac prijavio da je neka devojka u isto to vreme skočila sa mosta, kao i da policija traga za telom, tako da i Ksenijini najbliži i dalje ne znaju da li je u pitanju ona ili ipak neko drugi.

- Očevidac je opisao devojku koja je skočila i to bi nažalost mogla biti ona. Policija intenzivno traga za Ksenijom Lukic kojoj je svaki trag izgubio u subotu ujutru na mostu Duga u Novom Sadu.

- Policija je angažovana od prvog dana, ronioci su pretraživali Dunav. Međutim, uslovi na reci su preteški, struja je izuzetno brza - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, pre nekoliko godina, u Novom Sadu je sa mosta Sloboda skočila studentkinja (20). Ona je, kako smo pisali, pozvala taksi, a kada su prelazili most, rekla je taksisti da stane, izašla iz automobila i bacila se preko ograde.

Dva samoubistva u Beogradu

U Beogradu su se od subote uveče do nedelje ujutru dogodila dva samoubistva. Najpre je u subotu uveče, u stanu na Banovom brdu, pronađen mrtav član GO Čukarica Bojan Popović.

- Njegovo telo pronašle su supruga i ćerka. One su odmah pozvale policiju, koja je utvrdila da u stanu nema premetačine, niti znakova da se borio sa nekim. Dežurni tužilac naložio je obdukciju - kaže izvor.

Komšije Popovića za Kurir su potvrdile da su čule za tragediju.

- Od skoro stanujemo ovde, pa ga nismo dobro poznavali, znamo da je tu živeo sa suprugom i ćerkom, kao i da su imali psa - rekle su komšije. Juče ujutru žena (48) skočila je sa trećeg sprata zgrade na Vračaru. Hitna pomoć koja je došla na mesto tragedije mogla je samo da konstatuje smrt.