02.03.2022.

11:31

Foto: printscreen 192

Hronika

ŠOKANTNI DETALJI NAPADA PIJANE DEVOJKE IZ PORŠEA! Medicinska sestra je pokušala da joj izvadi krv, USLEDILA JE ŽESTOKA REAKCIJA (VIDEO)

Devojka M.M. (25) koja je nakon saobraćajne nesreće, koju je izazvala u centru Beograda sinoć oko 23 sata ,napravila haos na VMA  imala je oko 1,7 promila alkohola u krvi, saznaje Informer.

Kako nezvanično saznajemo ona je medicinsku setru B.M. na VMA inače profesionalnog vojnika pesnicom udarila u glavu. 

- Napad se dogodio u trenutku dok je medicinska setra pokušavala da joj izvadi krv kako bi se proverila količina alkohola u krvi. Pesnicom je udarila u predelu slepoočnice.

Srećom sestra nije teže povređena ali je svakako van svake pameti bilo udariti ženu u glavu. Protiv nje će i za ovaj napad biti podneta prijava - rekao je izvor Informera. 

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u Ulici kneza Miloša na raskrsnici sa Nemanjinom ulicom, kada je se M.M pod dejstvom alkohola upravljajući poršeom iz pravca Dedinja kretala ka centru grada zakucala u kolonu od šest vozila koji su stajali na semaforu jer je bilo crveno svetlo. 

Od siline udarca izazvala je lančanu reakciju usled koje su vozila naletala jedno na drugo. U sudaru su, srećom lake telesne povrede zadobila dva vozača.

Inače kako Informer takođe saznaje devojka koja je izazvala saobraćajnu nesreću vozila je Porše "Makan" sa probnom vozačkom dozvolom, što uključuje i zabranu upravljanja vozilom od 23 čaca naveče do 6 časova ujutru.