15.03.2022.

09:38

Foto: Informer

Hronika

Šef obezbeđenja Stefan Brauna pogođen sa 7 metaka... Inspektori pregledaju snimke s kamera

sukob, a potom i pucnjava dogodili su se zbog devojke. Naime, gost lokala koji je bio u društvu tri muškarca i jedne ženske osobe došao je u sukob sa radnicima obezbeđenja.

Potom je izašao iz kluba, da bi se vratio do hola i ispalio u radnika obezbeđenja nekoliko hitaca, a zatim je pobegao. Reč je o muškarcu nižeg rasta, starog oko 25 godina, obučen je u crno. Na mestu pucnjave je pronađeno 8 čaura od 7,65 mm, prenosi Telegraf.

Informer

Policija ispred ulaza u klub Stefan Braun

Pre pucnjave u klubu je doslo do sukobia dve grupe mladića, navodno zbog devojke. Zbog tuče u klubu intervenisalo je obezbeđenje koje je izbacilo učesnike napolje.

Me]utim, jedan od izbačenih mladića se vratio i pucao iz pistolja više puta. Upucan je Miro Č. (41), šef obezbeđenja. Prevezen je u UrgentniC, gde su se javili i momci koji su se tukli, sa povredama od tuče.

U klubu i na objektima oko zgrade u kojoj se nalazi noćni klub postoji video nadzor. Istragu radi kriminalistička policija u saradnji sa Višim javnim tužilastvom u Beogradu.

Pretpostavlja se da su bila dva napadača, od kojih se jedan se vratio i zapucao. Policija je još uvek na licu mesta, a inspektori će uzeti sve snimke sa video naadzora. Ima dosta kamera, ali je pitanje da li sve rade.

U komšiluku kažu da je ranjeni veoma dobar čovek. Fizički je spreman, vodio je sportski život. Kako kažu, uvek je gledao da smiri situaciju na najbolji mogući način.