17.03.2022.

22:44

Foto: informer.rs

Hronika

"DA SU HTELI UBILI BI GA. OVO JE BILO UPOZORENJE" Lekari se bore za život upucanog navijača Partizana, dok je policija sigurna u jedno...

Izvor iz novosadske policije kaže da ne postoji savršen zločin jer uvek ostane neki trag za koji mogu da se uhvate istražni organi i smatra da će počinioci ovog krivičnog dela biti brzo identifikovani ali da je veliko pitanje i da li će biti procesuirani.

- U ovakvim slučajevima veliku ulogu igra to da li oštećeni želi da sarađuje sa policijom što nisam siguran da će sada biti slučaj sudeći po debljini dosijea povređenog i činjenice da je povezan sa određenim kriminalnim grupama. Ukoliko oštećeni Miloš M. bude želeo da sarađuje i da identifikuje napadače kada ih pronađemo u svojstvu osumnjičenih, tužilaštvo će lako graditi slučaj. U suprotnom, biće jako teško dokazati njihovu krivicu. Za sada lako možemo doći do zaključka da ovo nije bio pokušaj likvidacije mada će se sigurno pravno tretirati kao pokušaj ubistva. Počinioci da su hteli, verovatno bi ga i ubili. Ovako, deluje kao upozorenje zbog nekih neraščišćenih računa a sa kim, odnosno da li su izvršioci kojih je bilo dvojica delovali samoinicijativno ili po nečijem nalogu, to tek treba da utvrdimo – priča izvor.

Debeo dosije upucanog Miloša

Kako smo već izveštavali, Miloš M. poznat je od ranije policiji zbog više krivičnih dela koja je počinio. Proveo je godinu dana u zatvoru zbog krivičnog dela nanošenje teških telesnih povreda i pušten je u novembru 2018. godine a tri godine ranije proveo je izvesno vreme u pritvoru zbog posedovanja oružja. Takođe, osuđivan je i zbog posedovanja droge na uslovnu kaznu zatvora a poznat je i kao pripadnik novosadske frakcije navijača FK "Partizan".

Pas skočio na napadače, pa dobio hitac u glavu

Podsetimo, Miloš M. upucan je sa nekoliko hitaca u noge juče oko 6.30 časova ispred svoje zgrade u Molijerovoj ulici dok je šetao psa a koji je takođe ranjen u pucnjavi jer je skočio na napadače u nameri da zaštiti svog gazdu. Pas je upucan u glavu ali je srećom preživeo i nalazi se u Veterinarskoj ambulanti "Novi Sad".