21.03.2022.

17:08 >> 17:09

Foto:

Hronika

UŽAS! MILOŠ I. UHAPŠEN NAKON ŠTO JE UBIO RODITELJE U KUSADKU ! Ocu pucao u stomak majci u glavu, policija zatekla jeziv prizor u kući

Krvava porodična drama dogodila se oko 15 sati, kako se pretpostavlja nakon žučne svađe između sina i roditelja.
- Miloš je zgrabio lovačku pušku, pa oca upucao u stomak, a majku u glavu, usled čega su oboje na mestu preminuli - rekao je naš izvor blizak istrazi.


Posle zločina, Miloš je uhapšen i odveden u policijsku stanicu u Smederevskoj Palanci, dok je u kući u Kusadku obavljen uviđaj.


- Tela su poslata na obdukciju, a u kući je pronađena puška kojom je Miloš ubio roditelje. Ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici - napominje naš izvor.

Motiv stravičnog porodičnog zločina se još uvek utvrđuje. Prema prvim informacijama, Andrej i Gordana su bili penzioneri i živeli su sami u Kusadku, dok je Miloš živeo na drugoj lokaciji, ali ih je povremeno obilazio.


Komšije i rođaci ubijenih supružnika kratko su nam rekle da je Miloš bio u dobrim odnosima sa roditeljima i nikome nije jasno zašto je digao ruku na njih.

- Nikom nije jasno zašto je to uradio. Nikada nisu imali probleme ili mi bar to nismo znali. Svi smo u šoku - rekla je jedan od rođaka ubijenog bračnog para. 

Policija je Miloša I. privela u policijsku stanicu odakl eće biti sproveden nadležnom tužilaštvu. Šta se tačno dogodilo i zašto je Miloš I. pucao na roditelje biće utvrđeno istragom koja je u toku.