22.03.2022.

12:32

Foto: D.K.

Hronika

DRAMA U NIŠKOM DURLANU! Todora je pronađena mrtva u krevetu, a Miodrag na podu pored nje, VATROGASCI SU OBIJALI KUĆU (VIDEO/FOTO)

Kako Informer saznaje s lica mesta, Todora i Miodrag su živeli sami u kući, a imaju i dva odrasla fakultetski obrazovana sina, koji su se preselili u Kanadu.

Zadnji ih je žive video komšija Manolča Milenov, koji je kako kaže posumnjao da se starijim komšjama desilo nešto loše! 

Informer

Manolča Milenov

- Video sam ih zadnji put u petak, komšija mi je u prolazu mahnuo, a ja sam ga pitao kako je. Bilo mi je posle sumnjivo što su im danima spšuštene roletne, nije bilo upaljenog svetla - ispričao je komšija Milenov, dodajući da je policiju alarmirala komšinica preko puta Milja Jovanovič.  

Na poziv komšija stgli su policajci i vatrogasci koji su ubrzo preko razbijenog prozora ušli u kuću, gde su pronašli beživotna tela supružnika. Todora je ležala u krvetu, dok je Miodragovo telo zatečeno na podu pored njenog kreveta.  

Informer

 

Prema prvim nalazima istrage na njima nisu bili vidljivi tragovi nasilja, ipak tela su poslata na obdukciju i tada će se definitivno utvrditi način i vreme smrti.  

Zna se da je Todora već tri bila meseca teško bolesna, te da je sve poslove i brigu oko nje obavljao suprug Miodrag.

Informer

 

Za sada se samo nagađa, kako se sve desilo i ko je od supružnika prvi preminuo, ali se isključuje mogućnost nasilne smrti. Kuća je bila zaključana, a na njihovim telima nije bilo modrica i ogrebotina...