22.03.2022.

16:01

Foto: informer.rs

Hronika

SIN SE UBIO DOK MU JE OTAC UMIRAO U KUĆI! Potresni detalji jezive tragedije u Ripnju

Kako saznajemo telo nesrećnog Momčila pronašao je sin Dejan i odmah obavestio policiju.

Jeziva drama odogodila je se u ponedeljak oko 17 sati kada je, kako smo već izveštavali, policija zatekla dva tela. Jedno u kući i drugo u livadi na oko 500 metara od kuće u Ripnju. 

Informer

Momčilo M.

Nesrećni Milan M. najverovatnije je preminuo prirodnom smrću, a u tom trenutku sa njim je bila snaja Momčilova supruga. 

- Ona je zvala sina Dejana i rekla mu je da dođe kod njih kući jer deda Milan umire, a supruga Momčila nije mogla nigde da nađe. Dejan M. je došao kući, ali kasno jer je deda već preminuo. Dejan je tražio oca po dvorištu i okolini ali ni on nije mogao da ga nađe do trenutka dok nije čuo psa u livadi - objašnjava za Informer izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

Informer

Mesto gde je Momčilo pronađen

-Otišao je tamo i zatekao očevo telo,glava mu je bila u lokvi krvi. Pored njega je bio upaljač i paklica cigareta koje je pušio, ali i pištolj tetejac kojim se, kako se sumnja, Momčilo ubio pucajući sebi u glavu - rekao je naš sagovornik. 

Dejan i njegova majka ubrzo potom pozvali su policiju i hitnu pomoć.

Motiv samoubistva još uvek se ne zna, ali oni koji poznaju nesrećnu porodicu pretpostavljaju da je Momčilo odlučio da oduzme sebi život zbog depresije u kojoj je već neko vreme. 

- Momčilo je svojevremeno izgubio svoju kuću u Ripnju. Navodno kažu da je se zadužio kod zelenaša i da su ga oni bukvalno upropastili. Bile su tu silne kamate na kamatu, i tako redom, nij emogao da vrati dug. Čak su mu i od penzije nešto odbijali. Verovatno nije više mogao da izdrži - reko je jedan od poznanika porodice. 

Policiju je je bila na mestu gde su tela oca i sina pronađena. Obavljen je uviđaj i istraga je u toku 

Tela su poslata na obdukciju.