25.03.2022.

00:07

Foto: printscreen

Hronika

DO DETALJA ISPLANIRALI SUROVU LIKVIDACIJU, ALI SRPSKA POLICIJA IH JE RAZOTKRILA! Iznajmili auto za ubistvo, po izvršenju u "šteku" ih je dočekao...

Damir P. za kojeg se smatra da je egzekutor nalazi se u bekstvu, dok su Šain U. i Igor P. danas privedeni.

Izvor Informera otkriva do sada nepoznate detalje!

- Šain U. za kojeg se smatra da je bio vozač egzekutora, ima poternicu zbog izdržavanja zatvorske kazne u Severnoj Makedoniji, zbog droge. Oni su iznajmili "Fijat Punto" u rentakar agenciji i sa tim vozilom došli do stana Branislava Penčića u centru Obrenovca. Jedna od nadzornih kamera ih je snimila oko podneva na dan likvidacije. Čekali su tri sata, da bi se zatim pojavio Penčić - počinje naš izvor.

Njihova putanja nakon surove likvidacije bila je znatno drugačija, uprkos tome što su pažljivo isplanirali sve detalje, srpska policija ih je razotkrila za manje od 48 sati!

- Nakon likvidacije pobegli su istim automobilom, ali ih je u "šteku" i po prethodnom dogovoru u "škodi" čekao Igor B. koji preuzima Damira P. Pretpostavlja se, vozi ga ka granici sa Bosnom čiji je državljanin, dok Šain U. beži ka granici sa Mađarskom, gde je i uhapšen. Osumnjičeni za izvršenje likvidacije verovatno je pobegao u BiH - naglašava izvor.

Takođe, Igoru B. Šainu U. nakon saslušanja određen je pritvor do 30 dana.

Pretpostavka je da iza ove trojke stoji neko drugi ko je naručilac ubistva.