25.03.2022.

12:02

Foto: informer.rs

Hronika

POTRESNA ISPOVEST SESTRE SEKIROM TEŠKO POVREĐENE SANJE! Već je pokušavao da je ubije, ćutala je zbog dece!

Kako Informer saznaje od sestre povređene Sanje, Goranu ovo nije prvi put da je napao nevenčanu suprugu i pokušao da je ubije.

- Znala sam da trpi psihičko nasilje ali ne i fizičko do 31. oktobra prošle godine kada je pokušao da je udavi. Tada je verovatno neko od lekara obavestio policiju, ali je ona odustala od krivične prijave zbog dece - priča sestra.

Ona dodaje da je potom Goran otišao od njih u Šabac. Jednom prilikom je zvao decu i pretio samoubistvom. Navodno rekao je da će da skoči s mosta - ispričala je vidno potresena Sanjina sestra i dodala: 

- Ovo je, na žalost još jedan primer da žene koje trpe nasilje treba to da prijave. Apelujem na žene da ne čekaju da se ovako nešto i njima desi - rekla je kroz suze sestra povređene Sanje.

Informer

Komšije u šoku
Maloletna ćerka tražila pomoć od komšija

Inače u trenutku jezivog nasilja u prizemlju kuće bila je Sanjina majka, a sa njima na spratu maloletna ćerka koja je tražila pomoć od komšija.

- Kada je ona otrčala kod komšija za njom je krenula i teško povredjena Sanja. Monstrum je udario u potiljak sekirom. Zato je i ostalo mnogo krvi u dvorištu ali i na putu ispred kapije gde je ostala stolica na kojoj je sedela- rekla je za Informer.rs sestra teško povređene Sanje.