30.03.2022.

12:05

Foto: Aleksandra Jovanović Cile

Hronika

IZBAVIO JE IZ RUKU MANIJAKA, A SUTRA ĆE JE MOŽDA I VENČATI! Taksista koji je spasio devojku u Železniku

Taksista Vladimir M. koji je spasio devojku od N.Z. u Železniku kada je uvukao u prolaz između zgrada kako kaže prvi je saznao da je manijak uhapšen. 

- Raduje me to što je on uhapšen. Svaka čast našim policajcima iz PS Čukarice. Ljudi kao N.Z. ne zaslužuju da budu na ulici. Samo se iskreno nadam da će da dobije zasluženu kaznu! - rekao je Vladimir za Informer.rs i dodao da ne bi voleo da se manijak duže vreme ne nađe na slobodi. 

Informer

 

Kako nam je objasnio u stalnom je kontaktu sa porodicom devojke koju je spasio. 

- Nažalost još uvek se nije oporavila, to što je manijak uhapšen jeste dobro i manje razloga za strah ali plašim se da će joj trebati još vremena da se potpuno opust i nastavi normalno život- kaže Vladimir. 

Kako nam je objasnio ovaj slučaj prilično je zbližio njegovu porodicu sa porodicom devojke.

- Njen otac mi je rekao, jednom prilikom  da mu je želja da ga njegova ćerka, danas sutra, kad se bude udavala uzme za kuma -kaže kroz omeh Vladimir.  

Informer

Tekst potpisa

Inače, kako smo nezvanično saznali Vladimir je pored toga što je pomogao devojci, pomogao u velikoj meri i policiji da se N.Z. uhapsi. 

-Želeo sam da on što pre bude uhapšen, te sam policiji bio na raspolaganju sve vreme. Odnosno pomogao sam im sa informacijama koje znam od te večeri - kaže naš sagovornik. 

Prisećajući se tih nekoliko minuti koliko je sve trajalo kaže da bi opet uradio istu stvar. 

- Bilo je komenatra da nisam trebao, da sam kao otac troje maloletne dece rizikovao svoj život. Ali verujte da to nije bilo moguće. Šta bi radio da sam prošao i kasnije čuo da je neko nastradao, pa ne bih sam sebe mogao da pogledam u ogledalo- rekao je sagovornik Informera.

Podsetimo sinoć, zahvaljujući intezivnim i operativnim radom inspektora PS Čukarica uhapšen je N.Z. zbog sumnje da je napastvovao devojku u Železniku.