30.03.2022.

12:50

Foto: Informer

Hronika

EKSKLUZIVNO! OVAKO JE UHAPŠEN MANIJAK IZ ŽELEZNIKA! Posle ovih fotografija biće vam lakše, opasan prestupnik je iza rešetaka

Kako nezvanično saznajemo nakon hapšenja N.Z se, pravdao da se uopšte ne seća sporne večeri. 

- Rekao je da je bio pijan, da nije želeo da siluje devojku već samo da joj otme telefon - ispričao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Inače, kako smo ranije pisali N.Z je poznat policiji od ranije za više krivičnih dela.

- Pre dve godine, navodno imao je prijavu i za nedozvoljene polne radnje koje je činio na javnom mestu - rekao je naš sagovornik.

Informer

 

Inače, u prvom trenutku nakon napada činilo je se da je reč o migrantu.

- Tome u prilog je išao njegov izgled ali i reči kojima je se obratio devojci dok je na silu držao u prolazu između zgrada.

Podsetimo, policija je efikasnim radom nakon četiri dana potrage uhapsila N.Z. zbog sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode u pokušaju.

On je, kako se sumnja, 25. marta, dva sata posle ponoći, u Ulici radnih akcija u Železniku, s leđa prišao devetnaestogodišnjoj devojci, uhvatio je oko vrata i vukao preko puta ka prolazu između zgrada.

Informer

 

Osumnjičeni je pustio devojku tek kada je naišlo taksi vozilo, nakon čega je pobegao.

N. Z. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, osumnjičeni je zgrabio devojku za vrat i na silu pokušao da je odvede u mračni prolaz. U poslednjem trenutku, naišao je taksista Vladimir M. koji je spasao devojku, a potom je odvezao u policijsku stanicu i prijavio slučaj.