03.04.2022.

12:28

Foto: MUP Srbije

Hronika

POLICIJA MU U AUTU NA VOŽDOVCU PRONAŠLA TORBU SA 1,5 kg HEROINA! Uhapšen diler, padao i ranije zbog mnogo manje količine narkotika

- Sumnja se da je D.Đ. posrednik, odnosno da je na veliko nabavljao heroin iz Turske, te ga dalje davao grupi koja je heroin prodavala na manje količine - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je dodao da je D.Đ poznat policiji od ranije, kao i da je hapšen pre 18 godina za između ostalog i za isto krivično delo.

Informer

Torba ispod vozačevog sedišta u kojoj je pronađen heroin

Niame, kako su te  2004. godine, naveli mediji, D.Đ. je uhapšen dok je jednoj mušteriji prodavao drogu, umotanu u foliji.

U njegovom stanu, tada je pronađeno 100 grama heroina, izvesna količina deviza, pištolj “bereta” sa 15 metaka i ručna bomba.

Informer

Heroin

Podsetimo, D.Đ. je uhapšen u akciji koju su izveli pripadnici Uprave kriminalističke policije, Interventne jedinice 92 i Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.