03.04.2022.

15:14

Foto: Informer

Hronika

SRCE DA PREPUKNE! SUPRUGA GRLILA SPOMENIK I KUKALA NA GLAS Kako ću bez bez tebe, gde sada da se vratim! Ne dole, ne dole

Njegova supruga Dragana bila je neutešna na sahrani. Ona je plakala na sav glas dok je grlila spomenik kraj kog će počivati njen suprug. 

Nesrećna žena se nedavno porodila i Bojanu je rodila sina Lava. Potresnije scene na groblju u selu kraj Aleksinca, ne pamte ni najstariji stanovnici tog kraja. Tužna povorka stigla je iz Aleksinačkih rudnika gde su Stajići živeli na groblje u Bobovište, odakle su poreklom Bojanovi roditelji.  

Informer

Sahrana Bojana Stajića


Mladi rudar je ispraćen na večni počinak uz jecaje i jauke supruge i njene reči koje su parale srca: "Kako ću bez bez tebe, gde sada da se vratim".
"Ne dole, ne dole", jecala je mlada žena i držala se za spomenik porodične grobnice dok su Bojanove kolege rudari spuštali sanduk u porodinu grobnicu, a plakali svi okupljeni rođaci, prijatelji, kolege i sveštenici koji su držali opelo.


Bojan Stajić nastradao je sa još sedmoricom svojih kolega u rudniku u Soko, kada usled proboja metana u okno rudnika. 
 

Informer

Veliki broj ljudi došao na sahranu Bojana Stajića

Porodica se od Bojana oprostila i potresnom čituljom:

"Bog uzima ono najbolje da ukrasi svoj rajski vrt a nama ostaju samo oni lepi trenuci provedeni sa njima"

Ovom porukom na čitulji od Bojana Stajića (34) iz Aleksinačkih rudnika, oprostili su se njegovi najmiliji - sin Lav, supruga Dragana, otac Tihomir i brat Milan.