10.04.2022.

09:51

Foto: Informer/Jelena Rafailović

Hronika

IZNEŠENO TELO UGLJENISANOG MUŠKARCA! DEVOJKA SE KRILA U KUPATILU OD POŽARA Vatrogasac otkrio kako su uspeli da je spasu

Ekipa Vatrogasaca i policije i dalje je na licu mesta, a pre nekoliko minuta telo nastradalog je iznešeno iz stana. 

Devojka koja je spašena živi u stanu do stana čoveka čije je telo pronađeno ugljenisano, a u kom je buknula vatra. U njemu su bila dva muškarca, jedan je uspeo da istrči iz stana dok je drugi preminuo.
- Nešto pre dva časa smo dobili dojavu da je došlo do požara, da gori stan na četvrtom spratu. Odmah smo izašli na lice mesta , uputili smo adekvatne snage u vidu šest vozila sa 27 vatrogasaca. I nakon stizanja na lice mesta, za svega četiri minuta, zatekli smo stan u razbuktaloj fazi. Deo požara se preneo na krovnu konstrukciju i na stan koji je bio pored. U stanu koji je goreo smrto je stradala jedna muška osoba, a u stanu koji je bio pored bila je jedna mlađa ženska osoba koju su vatrogasci spasioci nakon lokalizacije nekoliko minuta od dolaska uspeli da suste na etažu koja je bezbedna i kao takvu preneli je ekipi Hitne pomoći - kaže Majstorović.

On objašnjava na koji način im je devojka pomogla da je spasu.
- Devojka je bila u kupatilu, tu se krila. Bila je svo vreme na vezi sa svojim bratom što nam je u neku ruku i olakšalo posao da prepoynamo prostor u kom se nalazila, da bismo je lakše spasili.