10.04.2022.

11:18

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Hronika

OGLASILI SE IZ KC NIŠ O STANJU RASIMA LJAJIĆA: Ugruvan je, RADIĆEMO SKENER CELOG TELA!

Ona nije mogla da kaže u kakvom je stanju Ljajić, ali je najavila da će detalje u vezi sa tim u 11.30 časova izneti direktor Kliničkog centra Zoran Perišić.

Direktor Urgentnog centra u Nišu prof. dr Dragan Dimić rekao je da je predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić pre nepunih pola sata primljen u Urgentni centar i u toku je opservacija njegovog stanja

- Uradićemo CT celog tela da bismo videli da li ima teže povrede, na prvi pogled nema nagoveštaja da će biti potrebe za hirurškom intervencijom. On jeste ugruvan, ali deluje kao da nije teže povređen, ali detalji njegovog stanja biti poznati za oko sat vremena - rekao je prof. dr Dimić za Novosti.

Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije, doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja u kojoj je poginuo Branko Gogić (45), predsednik IO SDPS, dok je Ljajić zadobio teže povrede.

Gogić je stradao samo pet dana pred svoj 45 rođendan. On je rođen 15. aprila1977. u Smederevu. Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, bivšu novinarku RTS. Više pročitajte NA OVOM LINKU