11.04.2022.

13:40

Foto: Printscreen You Tube

Hronika

SUPRUGA SAOPŠTILA RASIMU DA JE NJEGOV KOLEGA BRANKO GOGIĆ POGINUO! Ljajić stalno pitao za njega, EVO KAKO JE PODNEO TRAGIČNU VEST!

- Supuga je jutros posetila Rasima u Kliničkom centru u Nišu i saopštila mu je najgoru vest da je Branko, koji je imao nepunih 45 godina, poginuo juče na licu mesta. Rasim je i sam slutio da je Branko nastradao, stalno je pitao za njega, ali su mu iznova i iznova odgovarali da ne znaju šta je s njim jer je druga ekipa Hitne pomoći prevezla Branka s mesta nesreće, koja se dogodila nedaleko od Ražnja - kaže izvor.

- Supuga je jutros posetila Rasima u Kliničkom centru u Nišu i saopštila mu je najgoru vest da je Branko, koji je imao nepunih 45 godina, poginuo juče na licu mesta. Rasim je i sam slutio da je Branko nastradao, stalno je pitao za njega, ali su mu iznova i iznova odgovarali da ne znaju šta je s njim jer je druga ekipa Hitne pomoći prevezla Branka s mesta nesreće, koja se dogodila nedaleko od Ražnja - kaže izvor Kurira.

Informer

Ljajić je, inače, polomio nekoliko rebara, ima hematome po glavi, i povrede grudnog koša, ali je svestan, stabilan i nije životno ugrožen. Kontrolni skener mu je rađen jutros i pokazao je da nema nikakvih novih problema, niti ima unutrašnjih krvarenja, niti problema s hematomima, a što je moguće kod poacijenasta koji imaju povrede kao on.

Podsetimo, Ljajić je bio na mestu suvozača i bio je pored auta, kada je stigla Hitna pomoć, a Gogić je bio na mestu vozača. Ljajić je odmah doktorku iz Hitne pomoći pitao da li je Branko živ, a ona ne želeći da mu saopšti najcrnju vest, jer odmah se videlo da je Gogić poginuo na licu mesta, rekla mu je da ne zna i da je druga ekipa preuzela vozača automobila. Vatrogasci sumorali da seku auto da bi izvukli njegovo telo.