13.04.2022.

10:44

Foto:

Hronika

JEZIVI DETALJI NAPADA NA DEČAKA U PANČEVU! Evo šta se tačno dogodilo OVO SU NJEGOVE POVREDE

Naime kako nezvanično saznajemo, A.M je učenik Poljoprivrdene škole dok je osumnjičeni N.J. učenik srednje Mašinske škole.

Napad se dogodio oko 14 sati u blizini Mašinske škole, A.M je zadobio teške telesne povrede glave, dok je N.J ubrzo uhapšen i određeno mu je zadržavanje 48 sati.

Kako nezvanično saznajemo susret tinejdžera je bio u blizini Srednje Mašinske škole, koju pohađa osumnjičeni N.J. 

-Još uvek nije poznato ko je kome došao, odnosno čekao, kao ni šta je bio motiv svađe. U svakom slučaju osumnjičeni tinejdžer, više puta je udatio povređenog u glavu . Nakon tuče oni su se razišli. A. M je otišao kući, te je naknadno tražio lekarsku pomoć - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Informer

 

On je dodao da je povređeni tinejdžer prevezen u bolnicu.

- Tamo su mu konstatovane teške telesne povrede, odnosno prelom vilice. Ubrzo je policija identifikovala i uhapsila osumnjičenog N.J. Osumnjičeni tinejdžer biće saslušan kako bi se utvrdilo šta se tačno ali i zbog čega dogodilo.Razgovor će biti obavljen i sa povređenim tinejdžerom kada bude bio u stanju da priča - rekao je naš sagovornik. 

Podsetimo,istog dana u Bačkoj Palanci zabeleženo je vršnjačko nasilje u Osnovnoj školi u Bačkoj Palanci.

Naime,u utorak u dvorištu Osnovne školeu za vreme časa fizIčkog huligani su napali i pretukli palicama D.K. (15) učenika osmog razreda, a potom pobegli.