20.04.2022.

12:22

Foto: printscreen

Hronika

ADVOKAT MAJE BAĐIKIĆ OSUĐENE NA 40 GODINA, BESAN NA PRESUDU! Dokazi su podmetnuti, žalićemo se!

Kao što je Informer.rs već objavio Davor Pernić je osuđen na 36 godina zatvora, dok je Maja Bađikić dobila 40 godina robije.

Ovom prilikom Maja Bađikić se nije pojavila pred sudom na izricanju presude, dok njen advokat Miroslav Lazić nije krio nezadovoljstvo.

- Presuda je katastrofalna. Sve se zasniva na podmetnutim dokazima opušaka cigareta i izjavi svedoka koji je najveći prevarant u Srbiji. Žalićemo se i ne verujem da će presuda opstati-izjavio je za Informer.rs Miroslav Lazić advokat optužene Maje Bađikić.

Podsetimo da optužnica tereti Maju da je hicima iz malokalibarske puške ubila Dragicu Kazimirović (93), a njenog sina Raju overila hicem u glavu, dok se Pernić tereti da je iz „škorpiona" likvidirao Rajinu sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu Jozeljić (53). 

U početku je kao prvooptuženi označen Davor Pernić (36), sve dok skoro pola godine od ubistva nedaleko od mesta zločina nisu pronađšeni opušci, za koje je ustanovljeno da pripadaju Maji Bađikić (25). Klupko surovog zločina počelo je da se odmotava...