29.04.2022.

11:05

Foto: printscreen

Hronika

MASKIRANI UBICA JE PRIŠAO STOLU I OTVORIO VATRU! Potresni snimak pucnjave u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu (VIDEO)

Iako su u tom trenutku prijatelji i brat napadnutog Luke skočili na ubicu i počeli da ga tuku, on je ipak uspeo da se izvuče i električnim triciklom pobegne s mesta ubistva. U lokvi krvi bez znakova života na podu je ostao da leži Luka Žižić, kome su prijatelji uzalud pokušavali da ukažu pomoć. 

Policija je odmah krenula u potragu za ubicom i u jednom trenutku se činilo da je priveden, ipak to se ispostavilo kako lažna vest.

Prema dosadašnjom rezulatima istrage  je u lokal došao na električnom triciklu imao je masku i kačket na glavi i rukavice na rukama...Na licu mesta u lokalu ostalo je dosta materijalnih tragova ubice i to pištolj, rukavica, njegova krv i maska. S toga se očekuje da će ubrzo biti priveden.

Od hapšenja Veljka Belivuka ovo je tek drugo ubistvo sa elementima organizovanog kriminala...Prvo se dogodilo u Obrenovcu i ono je rasvetljeno samo za dana nakon što se dogodilo.Tako da svi  očekuju da ubica bude uskoro uhapšen. Na tome su angažovani su svi kapaciteti u istrazi MUP odnosno PU za grad Beograd- rekao je novinar TV Pink Mladen Mijatović.