02.05.2022.

15:20

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ ilustracija

Hronika

DETALJI NESREĆE KOD LESKOVCA- Devojčica od sreće potrčala prema tetki NALETELA PRAVO PRED AUTOMOBIL!

Izvor upoznat sa slučajem otkrio je da je povređena devojčica danas oko 11 sati došla u posetu kod svojih rođaka.

- Ona je sa svojom porodicom došla u posetu tetki koja se udala u Manojlovce. Devojčica je uzbuđena što je došla izletela iz auta da što pre dođe do tetke i svoje braće i sestara - priča izvor i dodaje:

- U tom momentu nailazio je momak iz susednog sela, koji je sa suprugom išao u pravcu grada i devojčica je istrčala direktno isped njega. Mladić nije bio pijan i nije vozio brzo. Splet nesrećnih okolnosti - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Informer

Uviđaj ilustracija

On objašnjava da je devojčici prvi u pomoć pritekao komšija koji je video celu situaciju.

- Kada je video šta se dogodilo komšija je odmah izleteo iz dvorišta i zgrabio devojčicu i njenu porodicu, koja je bila u šoku od svega šta se desilo, i ubacio ih u automobil sve i uputio se u bolnicu - rekao je šokirani čovek i dodao da se na putu ka bolnici automobil susreo sa hitnom pomoći koja je krenula po devojčicu.

Kako smo već izveštavali devojčica je od udarca zadobila prelom butne kosti i manje hematome na glavi, a nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice transportovana je na Dečiju hirurgiju u Nišu.

- Dete je kod nas primljeno sa prelomom butne kosti i manjim hematomima po glavi, ali nije gubilo svest i relativno je u dobrom opštem stanju. Ono je nakon ukazane pomoći prevezeno na Dečiju hirurgiju u Nišu – kazao je ranije dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Nezgoda se dogodila oko 11 časova kada je na devojčicu naleteo putnički automobil. Prema nezvaničnim saznanjima, dete je sa roditeljima bilo u gostima u ovom selu, a navodno je iznenada istrčalo na kolovoz.