05.05.2022.

09:25

Foto: Informer

Hronika

OVO JE MOGUĆ MOTIV POKUŠAJA UBISTVA U VINČI! Kriminalni dosije ranjenog mladića ključ rešenja slučaja!

Upravo jedno od tih dela po kojima je već poznat policiji mogao bi da bude razlog zbog kog je sinoć ranjen.

- Pored lokve krvi pronađen je mobilni telefon ranjenog mladića, inspektori su ga uzeli i očekuje se da će i u njemu naći odgovore na neka pitanja. Ranjeni mladić ima dosije u policiji za različita krivična dela, neka od njih su krađe, nasilničko ponašanje... Ispituje se da li je neko od pomenutih dela bio motiv napada koji se sinoć dogodio - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da bi takođe motiv pucnjave moga da bude i neki od neraščišćenih računa vezanih za narkotike. 

Informer

Uviđaj na mestu pucnjave

On je dodao da će inspektori pregledati snimke kamera koje su u blizini, te da će im verovatno i oni pomoći da što pre identifikuju napadača. 

- Za sada se zna, da je bio na skuteru i da je prema rečima očevidaca otišao smederevskim putem ka hotelu Radmilovac. Policija će ispratiti trasu njegovog kretanja kako bi došli do nekih tragova koji bi pomogli u identifikaciji napadača i njegovom hapšenju - rekao je naš sagovornik.

Prema takođe nezvaničnim informacijama ranjeni Goran A. bio je navodno napadnut i pre dve nedelje. On se tada nalazio u većem društvu.

- Postoje informacije da je grupa sa kojom je bio bila napadnuta ispred jedne kladionice u Vinči, ali te informacije se proveravaju - rekao je izvor iInformera upoznat sa slučajem.

Informer

Policija blokirala teren

Podsetimo, Goran A. ranjen je sinoć oko 22:30 sati, a prema nezvaničnim informacijama na njega je pucao napadač sa kacigom na glavi koji je nakon toga pobegao. 

Upucani mladić ima povrede glave, navodno pucano mu je u potiljak, neko od prolaznika zvao je Hitnu pomoć, te je prevezen na VMA. Kako saznajemo hitno je operisan i lekari nastavljaju da se bore za njegov život

Policija intenzivno radi na otkrivanju motiva napada, kao i otkrivanju identite napadača i njegovom hapšenju.