05.05.2022.

16:27

Foto: V.J.

Hronika

INFORMER NA MESTU UBISTVA GUMENIM ČEKIĆEM! Komšije iz sela Kožice zaziru od ubice, kažu OPASAN ČOVEK, MUČKI JE UBIO ŽENU!

Petar.P (63) iz Kožica usmrtio je Ž. M. (79) tako što je pretukao a potom gumenim čekićem zadao više udaraca u predelu lica, nanevši još smrtne povrede.

Pripadnici policije u Golupcu uhapsili su P.P. kome je odmah određeno zadržavanje zbog krivičnog dela ubistva.

Informer

 

,, Poznavali smo ih ali nismo bili u niukakvim odnosima. Bio je opasan čovek a žena normalna pitoma, starija žena. Živeli su zajedno u istoj kući na salašu na brdu, koji mu je ona prepisala nakon suprugove smrti.

Prepisala mu je imanje, jer je praktično on opsluživao. Imala je kuću u Dobri koja nije bila prepisanja na nju i nisu bili rešeni pravno- imovinski odnosi sa bratom i snajom njenog pokojnog supruga, sa kojim se inače lepo slagala dok je bio živ.

Informer

 

Dever i jetrva su je u početku lepo prihvatili da živi sa njima u domaćinstvu kako bi kuću nasledili, međutim nakon porodične svađe oni su nesrećnu ženu isterali. Zbog toga je bila primorana da živi sa njim u zajednici na sa slašu, kaže komšinica .

,,On je bio opasan čovek. Niko nikada nije smeo ništa da mu kaže niti prigovori. Živeli su tu na salašu u blizini nas a zašto je on nju tako mučki ubio mi ne znamo.

Informer

 

Međutim, jutros kad smo dolazili iz sela videli smo policiju pod rotacijom i mrtvačko vozilo i tada smo saznali šta se dogodilo kaže za Informer vidno potresena i uplašena žena iz Kožica.