08.05.2022.

12:08

Foto: RINA

Hronika

NOĆ UŽASA U NIŠU! Bio je jači od brata često ga je tukao, a nakon ubistva spremio ga je za sahranu POTOM JE ZVAO MRTVOZORNIKA!

Pretpostavlja se da se ubistvo dogodilo u noći između 5.i 6 maja oko 22 sata.

Naime, prema rečima komšija Milan i Saša su sa komšijom, sa kojim su se jedino družili sedeli do 21.30 časova, a onda je komšija rekao da mu je muka i otišao svojoj kući.

- Pretpostavlja se da je Milan na Sašu nasrnuo između 22 sata i 3.30 časova, pošto je u to vreme pozvao mrtvozornika i prijavio smrt rođenog brata. Čak mu je vezao maramu oko vilice da mu se ne bi otvarala i promenio mu gaderobu - rekao je izvor Informera i dodao da je Milan taj čin opravdao tako što je naveo da je lakše da se telo  obuče dok je toplo?!

Informer

Kuća u kojoj su braća živela

Međutim, mrtvozornik koji je došao na poziv Hitne pomoći uočio je i povredu na oku nakon čega je obaveštena policija, a nadležno Tužilaštvo naložilo obdukciju.

- Obdukicija je pokazala da je Saša udavljen, pa je njegov mlađi brat uhapšen zbog sumnje da je usmrtio brata - kaže naš izvor.

Inače, Milan je prema rečima komšija iako mlađi fizički jače konstitucije od pokojnog brata.

- Osumnjičeni Milan je bio mnogo krupniji od Saše, stalno ga je maltretirao, a tukao ga je pred svima kada bi se zadužio u dragstoru. Jednostavno bio je mnogo jači od brata - pričaju komšije.