08.05.2022.

14:36

Foto:

Hronika

Jezivi detalji sudara kod Šapca! Motocikl se zakucao u zadnji deo vozila, na mesto ubio ženu i on podlegao povredama TROGODIŠNJE DETE PREMINULO NA PUTU DO BOLNICE

Iako je prema prvim informacijama bilo da je u sudaru učestvovao i kamion to se nije dogodilo.

Naime, sumnaj se da je saobraćajnu nezgodu izazvao maotcikl koji se velikom brzinom zakucao u zadnji deo putničkog automobila. 

Informer

policija ilustracija

- Zadnji deo vozila je potpuno uništen kao da ga je kamion udario, te se veruje da je većina pomislil ada je u automobil udario kamion. Međutim, pretpostavlja se da je motocikl izuzetno velikom brzinom udario u zadnji deo automobila i od siline udarca ga izbacio sa ulice- obajnsio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je kamion stao nakon nesreće. 

- Vozač kamiona je zapravo stao da ukaže pomoć povređenima - rekao je naš sagovornik. 

Kako nezvanično sazanjemo dete je nakon sudara Hitna prevezla do bolnice u Šapcu.

- Međutim dete je doveženo bez znakova života. nažalost naši lekari nisu imali šansu da se bore za  život. U bolnicu je primljena žena (56) i on nije životno ugrožena - rečeno je za Informer u šabačkoj bolnici. 

Podsetimo, dogodila je se kod Cerovca na putu Šabac - Valjevo. Na licu mesta pogino je motociklista  i žena koja je sedela u automobilu marke "fijat sejćento", dete je da teškim telesnim povredama prevezeno u šabačku bolnicu ali je nažalost ubrzo podleglo povredama. U nerseći je povređen i vozač "fijata"