08.05.2022.

15:07

Foto: J.J.

Hronika

NAŽALOST, LEKARI NISU IMALI ŠANSU DA SE BORE ZA ŽIVOT DETETA!, doveženo je u bolnicu bez znakova života! BAKA VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI!

Kako Informer saznaje dete koje je teško povređeno nakon udesa davalo je znake života kratko vreme. 

- Lekari Hitne pomoći pokušavali su sa reanimacijom i brzim transportom u šabačku bolnicu, ali nažalost nisu uspeli. Dete je u šabačku bolnicu primljeno bez znakova života. Našim lekarima nažalost nij eni bil apružena šansa da se borimo za život mališana - rekao je izvor Informera iz šabačke bolnice. 

On je dodao da je u njihovu zdravstvenu ustanovu primljena žena (56) za koju se pretpostavlja da je bila vozač "fijata".

- Ona je stabilno i nema povrede opasne po život. Uveren sam da ne zna šta se desilo... - kaže naš sagovornik. 

Podsetimo, u sudaru koji se dogodio u mestu Cerovac kod Šapca pogunla je mlađa ženska osoba koja je  sa detom sedela na zadnjem sedišzu automobila marke "fijat" u koji je se kako se sumnja zakucao velikom brzinom motocikl "jamaha". U jezivom sudaru život je izgubio i motociklista, dok je žena vozač "fijata" zadobila teške telesne povrede. 

Od siline udarca zadnji deo vozila je potuno uništen, te se u prvom trenutku verovalo da je u sudaru učestvovao i kamion. Međutim kako nezvanično saznajemo kamiondžija je nešto kasnije naišao i stao kako bi pomogao povređenima