11.05.2022.

13:11

Foto: Informer/Privatna arhiva

Hronika

VIDELA SAM OČUHA KRVAVOG I BEZ NOGE! BRAT I JA SMO JE MOLILI DA PRESTANE... Potresna ispovest Terezine ćerke koja je prisustvovala masakru kod Zrenjanina!

Tereza P. (46) iz Zrenjanina ubila je muža Srđana (42) naočigled svoje maloletne ćerke (16) koja je za "Telegraf.rs" objasnila kako se zločin dogodio.

- Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta kada ga je ubola dok je spavao. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem. Mene je izbacila napolje. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Videla sam očuha bez noge - ispričala je devojčica koja je svedok zločina.

Prema njenim rečima, majka je najavljivala ubistvo, ali joj ona nije verovala.

- Srđan je ceo taj dan spavao, dala mu je lekove. Uveče je otišla u sobu i izbola ga nožem, što je njega probudilo. U poslednje vreme su se češće svađali nego ranije, imali su rasprave jer je bila ljubomorna. Iako sam je odgovarala od te namere, ona je to ipak učinila - objasnila je devojčica.

Informer

Policija na mestu zločina

Terezin bivši muž Miljajim Ljutić (54) ispričao je da je ona i ranije pravila scene.

- I u braku sa mnom imala je ispade, umela je da me gađa čašom kad se naljuti. Potvrđeno je kod lekara da ona nije mentalno zdrava osoba. Čak je umela i da me bez ikakvog razloga prijavi policiji - rekao je Miljajim za Republika.rs.

Podsetimo Tereza P. uhapšena je zbog sumnje da je nožem usmrtila supruga Srđana a potom iskasapila njegovo telo. Nakon toga, kako se sumnja pokušala je da sakrije svoj zločin tako što je pokušala da skuva delove tela. Za jeziv slučaj saznalo se kada je njen sin iz prvog braka zvao policiju. 

Tereza je sprovedena u policijsku stanicu u Zrenjaninu gde je prema našim, nezvanični saznanjima, u potpunom rastrojstvu.