12.05.2022.

13:11

Foto:

Hronika

NAMAMILI LJUBAVNIKA U ŠUMU, UBILI GA OD BATINA! Potvrđena presuda, Senad i Mubera dobili po 40 GODINA ZATVORA!

U presudi Apelacionog suda navodi se da su odbijene žalbe supružnika kao neosnovane.

- Žalbe zajedničkog branioca okrivljenih odbijaju se kao neosnovane, a presuda Višeg suda u Novom Pazaru se potvrđuje, navedeno je u odluci Apelacionog suda u Kragujevcu.

Tužilac u ovom postupku pred Višim sudom u Novom Pazaru bio je Edis Arifović koji je uspeo da dokaže krivicu supružnika, a na osnovu dokaza ovog novopazarskog tužioca presuda je i potvrđena pred apelacijom u Kragujevcu.

Informer

Senad i Mubera

Presudom je utvrđeno da su Senad (38) i Mubera (36) krajem juna 2017. godine Anela Papića (32) namamili u Lemića gaj, u blizini Ponorca u Sjenici, a potom ga napali i ubili zadavši mu 27 udaraca tupim predmetom. Tom prilikom naneli su mu višestruke prelome kostiju lobanje, ruku i šake.

Nakom toga telo su odvukli do obližnjeg šiblja i pokušali da ga zapale. Telo Papića pronađeno je dan kasnije, a supružnici su u međuvremenu pobegli u Nemačku. Predali su se dve nedelje kasnije. 

Javnost je tada saznala da je Mubera bila u ljubavnoj vezi sa Papićem i da je to saznao njen muž Senad koji je dva dana ranije došao iz Nemačke.

On je sa suprugom njenog ljubavnika namamio u šumu, a zatim su Papića zajedno ubili i njegovo telo spalili.