13.05.2022.

10:32

Foto: printscreen

Hronika

PA NEK NEKO KAŽE DA PETAK 13. NIJE BAKSUZAN! Tri strašne vesti u nepunih sat vremena napunile su stupce crne hronike, A DAN JE TEK POČEO?!

Od ranog jutra u talasu Srbiju i region zapljusnule su tri užasne vesti. Majka sa petogodišnjim detetom u naručju bacila se sa trećeg sprata zgrade u Mirijevu.

Samo što se situacija donekle smirila, stigla je vest da su u naselju Čepure u Paraćinu pronađena tela muškarca i žene sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja. Kako smo saznali oni su bili u emotivnoj vezi, on je ubio nju, pa sebe

I onda kada bi svako normalan pomislio da je dosta i previše muke za jedan dan, stigla je vest o požaru u Barajevu. Na žalost to nije bio samo požar, jer su intervenišući vatrogasci naleteli na scenu užasa.

U jednom delu sobe ležala je nožem preklana žena, dok su u dugom pronašli muškarca, za koga se utvrdilo da je posle ubistva supruge, pokušao da izvrši samoubistvo paleći kuću. Ipak to mu nije uspelo jer su ga vatrogasci reklo bi se u poslednji čas izvukli iz vatre.

Tri teške nesreće u nepunih sat vremena, a dan je tek počeo. Simbolično danas je petak 13. pa nek neko kaže da nije baksuzan.