13.05.2022.

14:11

Foto: Informer

Hronika

OVO JE PAR KOJI JE NASTRADAO ZBOG BOLESNE LJUBAVI! Zgroženi prijatelji: "Maltretirao ju je godinama, a sada je ubio"!

Kako mediji saznaju, Ana i Vladan su bili nekoliko godina u vezi, iako je on oženjen, a u poslednjih godinu dana nije mogao da se pomiri sa tim da ga je Ana ostavila.

Informer

Ubijena Ana

Prijateljica ubijene devojke ispričala je da je ubijena Ana bila najdivnije stvorenje, ali da nije mogla da živi od Vladan koji joj je sve branio i psihički je maltretirao.

- Faktički smo odrasle zajedno. Njih dvoje su bili u vezi nekoliko godina, ali je ona pre godinu dana odlučila da ga ostavi i da nastavi dalje. Bila je divno stvorenje, vredna devojka koja se borila za sebe, a monstrum je ubio - priča prijateljica i dodaje:

- Nije je ostavljao na miru. Imao je ženu, ali se nije odvajao od Ane. Branio joj je da se druži sa ljudima i da izlazi, psihički je maltretirao i dobio je zabranu prilaska njoj. Sa svojim prijateljima nije smela godinama da se čuje, niti da se viđa, a pre godinu dana je rekla da joj je dosta i ostavila ga je.

Informer

Ubica Vladan

Prijatelji ubijene devojke pretpostavlljaju da je Vladan namamio Anu u predgrađe Paraćina, jer je ona bila odlučna u tome da se ne vraća njemu i da ju je zbog toga ubio.